Produkter för decospan astrata (3)

Runda borrhuvuden

Runda borrhuvuden

Runda borrhuvuden
Kaliumsorbat

Kaliumsorbat

Kaliumsorbat är ett högpotent, säkert och giftfritt livsmedelskonserveringsmedel. Även om kaliumsorbat är ett av många konserveringsmedel på marknaden, är det ett av de bästa eftersom det är ofarligt och mångsidigt. Kaliumsorbat tillverkas huvudsakligen syntetiskt. Det är ett smak- och luktfritt pulver. Enligt FDA anses det vara säkert att använda, eftersom det bryts ner i kroppen till vatten och koldioxid. Det finns på listan över konserveringsmedel som får användas i kosmetiska produkter med begränsningar. Den maximalt tillåtna koncentrationen i slutprodukten är 0,6 %, beräknat som sorbinsyra. Det fungerar bäst i en sur miljö, annars är dess egenskaper mycket svagare.
Sur Kasein

Sur Kasein

Kasein är tillverkat av pastöriserad och avfettad mjölk som koagulerats med hjälp av saltsyra. Efter koaguleringen och bildandet av ostmassan separeras den och sköljs från vassleproteiner för att rena slutprodukten. Därefter koncentreras, mals och torkas den. Slutprodukten har formen av ett fint, löst pulver med en ljus färg, en neutral doft och smak. Foodcom SA levererar naturlig och färsk surkasein med kornstorlek från 30 till 90.